BACK HOME

 photo PA140239_zpstbtgl4wr.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: Custommade (HERE) Trousers: Gina Tricot (HERE) Boots: Ivylee Bag: A.P.C

Jeg er landet hjemme på gode gamle Fyn, hvor jeg holder et par dages efterårsferie. Tro det eller ej, men jeg har ikke været her i noget der føles som 100 år og min hjemve var ved at blive rigtig stor. Så det var selvfølgelig et glædeligt gensyn. De næste par uger bliver travle med pressedage og en masse andre ting, så jeg tænkte at det ville være en god idè at tage hjem og lade batterierne lidt op. Og plukke de sidste sidste æbler på de Fynske æbletræer, selvfølgelig 😉

Dagens outfit passede meget ganske fint til temaet; varme og afslapning. Jeg er en frossenpind uden lige og allerede nu, fryser jeg så snart jeg kigger ud ad vinduet. Derfor kan jeg ikke få nok af de varme og tykke strik og lækre materialer og min nyeste tilføjelse er denne fra Custommade. Jeg forudser at vi får et rigtig tæt forhold i løbet af de næste par måneder.

Husk forresten at I kan følge mig henne på Snappen. De næste par dage kommer det helt sikkert til at handle om en masse mad – Mit brugernavn er Miekirstine.

God aften til jer ?

 photo PA140246_zps2hnc5dde.jpg

 photo PA140268_zpsgwjtkusd.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments