MONDAY MONDAY

 photo PA120221_zpsjdfm1n1v.jpgAdlinks: Coat: MbyM T-shirt: Nørgaard paa strøget (HERE) Jeans: Monki (HERE) Sneakers: Adidas from Sarenza Bag: Adax (HERE)

Jeg fik altså lidt af et chok i går, da jeg forlod min lejlighed om formiddagen. Hvem slukkede lige for varmen? Jeg måtte i hvert fald hurtigt erkende, at det nok er ved at være slut med de bare ankler. Når man tænker på, at vi er midt i oktober, så kan jeg altså heller ikke klage over sæsonens længde 😉

I dag er min sidste dag i København, inden jeg tager på efterårsferie på Fyn. Jeg GLÆDER mig, for det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden at jeg sidst har været der og min hjemve er begyndt at være til at spore.

I aften har jeg dog en begivenhed, som er mindst lige så vigtig. En af mine yndlingspersoner er nemlig hjemme i Danmark og det kræver selvfølgelig en god middag og et glas vin eller tre. Godt at jeg også har en tid hos min tandlæge kl. 7.15 i morgen tidlig 😉

Kan I have en skøn dag ?

 photo PA120234_zpsx5l9allr.jpg

 photo PA120189_zps0b10kduj.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments