WEEKEND

 photo PA090237_zpsprkascok.jpg

Adlinks: Coat: Moström (HERE) Knit: Sparkz (HERE) Trousers: Gina Tricot (HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE)

Godaften kære læsere og rigtig glædelig fredag ? Jeg har været på farten hele dagen og sidder lige nu solidt plantet i min sofa. Vild fredag 😉 Af en eller anden mærkelig grund, er mine opgaver vokset gevaldigt i løbet af de sidste par dage og derfor bliver jeg nødt til at dedikere min aften til arbejde. Det gør mig faktisk ikke det store, for det er nu meget hyggeligt, når det er koldt og blæsende udenfor, stearinlysene er tændt og der er varm te i min kop.

Billederne her er fra i dag, som faktisk har været ganske udmærket. Jeg startede med morgenmad hos Ganni, hvor vi også fik et lille kig på den kommende kollektion. Amen altså. Den kan I godt glæde jer til at se. Jeg viser selvfølgelig billeder meget snart. Efterfølgende stod den på en hurtig kaffe med min højgravide søster, hjem og arbejde og traditionen tro en fredagsøl med Kat.

Den kommende weekend er en af dem, som jeg har glæder mig rigtig meget til. Mine veninder og jeg tager nemlig i sommerhus og det er noget nær det bedste jeg ved. Ro, fred, mad og rødvin. Det bliver godt. Computeren bliver hjemme, men bloggen kommer selvfølgelig ikke til at stå stille af den grund.

Kan I have en fantastisk weekend ?

 photo PA090243_zpsvvx7uqm6.jpg

 photo PA090175_zpsrbsszdn3.jpg

 photo PA090249_zpsnwuz7fyo.jpg

 photo PA090224_zpsht9zp0br.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments