VIND DE SMUKKESTE KANDER FRA EVA SOLO

 photo P9281527_zpsadvuqgoy.jpg

Husker I mit indlæg fra i sidste uge, hvor jeg viste et hav af billeder fra en middag som jeg holdte for min madklub? Eva Solo havde jo sørget for, at bordet blev noget så fint med deres nye Legio Nova Stel, hvor der både indgår frokosttallerkener, middagstallerkener, dybe tallerkener og kander.

Jeg lovede jo også noget med en lille konkurrence, så det skal I selvfølgelig få ? Jeg har fået lov til at udlodde min favoritdel fra stellet og selvom jeg faktisk kan lide det hele, så er mit valg faldet på kanderne. Dem er jeg virkelig blevet glad for og de pynter på ethvert bord. Når jeg har gæster bruger jeg den store til vand og den lille til vin. Man må selvfølgelig også gerne bytte rundt 😉

For at deltage i konkurrencen, skal I ikke gøre noget som helst andet, end at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, med jeres navn og Email. Vinderen finde og på næste torsdag.

GOOD LUCK  ?

 photo P9281503_zpsnjtxmshe.jpg

 photo P9281523_zpsj4lgpkg9.jpg

Udgivet i samarbejde med Eva Solo

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
156 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments