E F T E R Å R

 photo PA060127_zps02gciedx.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: MbyM Trousers: H&M (HERE) Boots: Ivylee (HERE) Bag: Adax (HERE)

Tivoli har efterhånden lagt baggrund til en del af mine outfitbilleder på det seneste. Af en eller anden mærkelig grund, har jeg bare været til en del events på Nimb og de har simpelthen den smukkeste terrasse, som det kan være lidt svært at holde sig fra.

Billederne her er fra så sent som i går, hvor de søde piger fra Impression PR og smykkebrandet Priesme, inviterede på et overdådigt kagebord. Jeg var hoppet i et vaske ægte efterårsoutfit, for som I jo nok også selv har fornemmet, så er det pludselig blevet sådan rigtig koldt. Nu elsker jeg virkelig min sorte Envii-jakke endnu højere.

Bukserne købte jeg i H&M i starten af ugen. De kostede nærmest ingenting og fordi jeg også har et svagt punkt for snørre-lukning, krævede det altså ikke meget overvejelse. Desuden er de simpelthen så behagelige at have på, at jeg kraftigt overvejer om jeg også skal have dem I sort.

I aften står den på madklub, så jeg er selvfølgelig i højt humør. Temaet er sammenskudsgilde, så jeg må hellere se at komme i køkkenet.

Kan I have en skøn aften ?

 photo PA060151_zpse7fgtwpj.jpg

 photo PA060134_zpsksq9bjlm.jpg

 photo PA060148_zpsxzicz7rx.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments