OH MONDAY

 photo PA050131_zpsr6ivv5uq.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (HERE) Top: Zara Trousers: Monki (HERE) Shoes: Adidas Superstar (HERE) Bag: Adax (HERE)

Nu er det altså som om, at man er begyndt at kunne fornemme kulden. I går havde jeg i hvert fald en af de der dage, hvor jeg frøs fra morgen til aften. Jeg tror måske også det skyldes, at jeg var ualmindelig træt og tung i hovedet OG at der ikke var noget varmt vand i min lejlighed om morgenen, så jeg måtte starte med et lækkert koldt bad. Begge ting er heldigvis fixet nu 😉

Dog kan jeg allerede nu konkludere, at jeg kommer til at bo i uld og andre varme materialer det næste lange stykke tid. Hurra for, at min strik-samling er ret godt opdateret.

Billederne er fra i går, som faktisk bare var sådan en rigtig mandag. Jeg var tung i kroppen og små-irriteret hele dagen. I ved, en af de der dage, hvor man ikke helt kan sætte en finger på hvorfor, men hvor alt og alle bare er lidt træls. Heldigvis var jeg så fornuftig at gå tidligt i seng og i morges vågnede jeg både udhvilet og glad.

 photo PA050176_zpsmshpd5iz.jpg

 photo PA050137_zpswmjxxfqe.jpg

 photo PA050179_zpsiwvnh5yj.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments