OM BEHAGELIGT TØJ & EN STILLE WEEKEND

 photo PA020139_zpsmh25ieql.jpg

Adlinks: Jacket: MbyM (HERE) Knit: MbyM  Trousers: Hofmann (HERE) Shoes: Adidas Superstar from Sarenza

Så blev det mandag og jeg er så klar til at tage hul på en ny uge, som man næsten kan blive. Jeg har haft den mest stille og rolige weekend. Faktisk kan jeg næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så få planer. Til at starte med havde jeg slet ingen (altså planer) og det bliver jeg altid lidt stresset af. Tænk hvis jeg skulle gå hen og blive ensom 😉 Derimod stresser jeg også altid, når jeg har den ene pakkede weekend efter den anden. Jeg er bestemt ikke nem at gøre tilfreds 😉

Ensom blev jeg dog aldrig. Fredag hyggede jeg hos min søster, lørdag var jeg ude med Maria, min gamle rommie fra Berlin og søndag var jeg i biografen og se Klovn. Så ja, det hele endte godt.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg var hoppet i et noget så behageligt og afslappet outfit. Jeg bliver aldrig træt af at kombinere de dusede farver og når materialerne tilmed et bløde og rare, så bliver det altså ikke bedre.

Kan I have en skøn aften ?

 photo PA020175_zpsg17mgxeo.jpg

 photo PA020153_zpsfztosphx.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments