LONG COAT SEASON

 photo PA010172_zpsgwmym22n.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: Mango (HERE) Trousers: Monki (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Adidas Superstar (HERE)

Jeg har sagt det før, men siger det lige igen; efteråret ER den aller bedste sæson, når det kommer til påklædning. Især når vi snakker jakker og frakker og jeg har allerede fået lavet mig en ret stor samling. Den her flotte camel coat fra yndlings-envii er selvfølgelig en af mine favoritter.

Er I klar til weekenden? Det kan I tro at jeg er og faktisk har jeg ikke specielt mange planer, så der er god tid til lidt spontanitet og sjov. I aften skal jeg ud og spise med en veninde og i morgen skal jeg en tur i biografen. Det er sådan set det. Der er jo lagersalg over hele byen for tiden, så måske jeg også lige smutter forbi sådan et. Jeg er især fristet af DET HER som godt kunne gå hen og blive en rigtig dyr fornøjelse.

Kan I have en skøn lørdag ?

 photo PA010157_zpsoyiulmua.jpg
 photo PA010178_zps4y89b4hd.jpg
 photo PA010139_zpseefzan4w.jpg
 photo PA010162_zpsifjxtfzb.jpg
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments