TIVOLI AFTER DARK

 photo P9300145_zpsugfruflu.jpg

Adlinks: Knit: Pieces (HERE) Skirt: Zara (HERE) Bag: Adax (HERE) Boots: Ivylee (HERE) Necklace: Jane Kønig Startag

Onsdagens outfit fra de smukke omgivelser i Tivoli. Jeg havde helt glemt at have allerede er lukket ned for sommersæsonen, så jeg fik lidt af en overraskelse over at se, hvilke ro der kan hvile derinde. Men lidt uhyggeligt er det altså også. Er det ikke altid sådan med nedlagte forlystelsesparker?

Nu er det jo ikke sådan, at jeg er så VIP-agtig at jeg bare kan komme forbi Tivoli uden for åbningstiden 😉 Morroccanoil (i ved, de produkter jeg er mere eller mindre besat af) havde inviteret til lancering af noget helt nye. Det var noget så lækkert som produkter til kroppen. I kan tro at jeg glæder mig til at teste dem.

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9300161_zpsxdnos7c5.jpg

 photo P9300126_zpskiaczhel.jpg

 photo P9300167_zpsaiwm5a7b.jpg

 photo P9300132_zpsvsiqk2eh.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments