SOMMER I SEPTEMBER

 photo P9290157_zps8jn2r50j.jpg

Adlinks: Shirt: Benetton (HERE) Jeans: Old ones from ASOS Shoes: Gardenia Bag: Adax (HERE)

Amen altså, det føles jo næsten helt forkert ikke at starte med at snakke lidt om vejret. Efteråret viser sig jo fra sin ALLER smukkeste side i disse dage. Det er jo til at blive helt glad i låget af. Hvis I spørger mig, så er det altså det helt perfekte påklædningsvejr. Ikke for koldt og ikke for varmt.

Hvis jeg skal (og det skal vi jo helst) brokke mig lidt, så er solen simpelthen så skarp, at jeg konstant bliver blændet. Om eftermiddagen står den direkte ind i min stue, hvor jeg jo ofte sidder og arbejder, så lige for tiden har jeg rykket hjemmekontoret ind i soveværelset. #firstworldproblems

Billederne her er fra I går, hvor jeg bl.a var et smut forbi 9PR til et lille event med Sephora. Lige for tiden har jeg rigtig meget arbejde med bloggen, som kræver at jeg sidder foran computeren og så er det altså rigtig rart, lige at komme ud og blive luftet i et par timer.

I dag har den faktisk stået på præcis det samme og i skrivende stund er jeg på vej mod Nimb hvor Morroccanoil har inviteret til en introduktion til et nyt produkt. Jeg håber at de byder på en fyraftensdrink, for jeg har godt nok haft en LANG dag. Som I måske så på snappen (Miekirstine) så startede den kl. 6.15 med en lille løbetur på Nørrebro. Så er dagen ligesom også i gang 😉

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9290185_zpsazcwrzzy.jpg

 photo P9290154_zpsx2l97g4w.jpg

 photo P9290168_zpsgzetojvq.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments