LET’S TALK ABOUT MUSIC

 photo P9290200_zpsklxyfiv9.jpg

I dag skal det handle lidt om musik, for som I måske husker, så kører jeg et samarbejde med Telia, der hver måned giver mig en udfordring i forhold til at teste nogle af de forskellige services, som følger med deres telefonabonnementer.

I dag er det Spotify det handler om og det er klart den af tjenesterne, som jeg benytter mest. Faktisk har jeg været en flittig Spotify-bruger de sidste mange år.

Det er ikke fordi jeg snakker specielt meget om det herinde, men musik er en kæmpe stor del af mit liv og det har det altid været. Som barn gik jeg i mange år til guitar (og blokfløjte ;-)) og jeg havde endda også musik på højt niveau i gymnasiet. Alle mine venner var (og er stadig) musikere og det meste af vores fritid brugte vi på at lytte til de nyeste cd’er, gå til koncerter og hænge ud i øvelokalet. Dengang var jeg faktisk overbevist om, at jeg ville lave noget inden for musik, når jeg blev stor.

Sådan endte det ikke lige og måske dyrker jeg ikke musikken i lige så høj grad længere. F. eks gad jeg godt at blive bedre til at gå til koncerter, for det er altså noget af det bedste jeg ved. Men jeg lytter til musik størstedelen af mine vågne timer. Det er det første jeg sætter på når jeg står op og når jeg kommer hjem. Jeg er også en af de der irriterende typer, der hører musik på cyklen. For mig er det virkelig som terapi. Desuden kan jeg få en dårlig dag, når de spiller dårligt musik i fitnesscenteret 😉

Der har jo været meget snak frem og tilbage om hele den her digitalisering af musik. Personligt er jeg vild med det, men jeg mener selvfølgelig stadig, at musikerne skal have deres løn. Dog er jeg glad for, at jeg ikke behøver at bruge 800 kr. om måneden på cd’er og at jeg heller ikke skal give 50 kr. for en single hver gang jeg forelsker mig i et nyt nummer.

Telia har udfordret mig til at oprette og dele en Playliste på Spotify. Det var ikke noget problem, for lige for tiden er der simpelthen så meget godt musik derude. Desuden tænkte jeg også, at det var en god mulighed for at introducere jer for min ret brede musiksmag.

Tilbage i øvelokale-dagene var jeg nok ret indie. I ved på den der Kashmir, Mew, Muse og Placebo-måde. Jeg elsker stadig den slags musik og lytter også til det ganske ofte. Men jeg kan heller ikke løbe fra, at jeg er ret glad for pop. Det var jeg nok også dengang, jeg turde bare ikke helt at sige det højt 😉

Jeg lytter til alt fra Mew, Rolling Stones til Justin Bieber og Selena Gomez. Det eneste jeg aldrig helt er kommet med på, er hele den danske dancehall-bølge. Derudover har jeg været mere eller mindre besat af The Weeknd de sidste par år og jeg tror faktisk at hans to første albums, topper listen over mine mest afspillede på Spotify. Derfor er jeg bare over lykkelig over, at han er ved at blive ret hypet og dukker op flere og flere steder. Man skal virkelig lede langt for at finde en der bare synger halvt så godt og skriver så vilde tekster.

Desuden vil jeg lige opfordret alle andre Mew-fans til at lytte til deres helt nye Spotify session. Så bliver det altså ikke smukkere.

I finder min playliste LIGE HER og jeg tør godt love, at der er lidt til en hver smag og alle slags humør 😉

Udgivet i samarbejde med Telia

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments