SORT, GULD, STRAMT & HØJE HÆLE

 photo P9260014_2_zpsriguaj5y.jpg

Dress: Stine Goya (HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE) Bracelet: Jane Kønig (HERE)

Som lovet får I da lige lidt flere billeder af lørdagens outfit i Marbella. Det er jo lidt af et sjældent syn at se mig i både stramt, sort OG høje hæle. Men jeg havde ikke det store valg, da der var en dress coat, som hed Black & Gold. Da jeg så det, var jeg ærligt talt en smule lost, men heldigvis blev jeg reddet på målstregen af denne smukke smukke kjole fra Stine Goya.

Dagen i dag har jeg brugt på arbejde her på hjemmekontoret. Jeg er inde i sådan en god rytme, hvor jeg har rigeligt at lave, men ikke alt for meget. Her til eftermiddag var jeg også et smut inde i byen, hvor Sephora inviterede på et lille event. En ganske fin, stille, rolig og rar tirsdag.

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9260064_zpsytizpegl.jpg

 photo P9260050_zpsjqsbuhri.jpg

 photo P9260056_zpsepw2lbth.jpg

 photo P9260017_2_zpsc7cw5pfo.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments