BOLIG PÅ BUDGET

bolig

Adlinks: Palmeplakat // Bordeaux pude // Messinglampe // Lille Krukke // Grå kelim pude // Parisplakat // Spejl // Blå balonplakat // Gul pude.

Selvom vejret har været strålende de sidste mange dage, ændrer det ikke på, at vi (desværre) går mørkere og koldere tider i møde. Det betyder selvfølgelig også, at vi skal bruge flere timer derhjemme. Eller hver fald inden døre og hvis man nu skal se det fra den positive side, så kan det jo være meget hyggeligt 😉

Hver gang vi skrifter sæson, får jeg sådan lyst til at lave lidt om herhjemme og heldigvis kan den slags jo gøre, med ganske få ting. Til tider kan det gøre en kæmpe forskel, med noget så simpelt som at udskifte en plakat. Just spotted har virkelig verdens flotteste udvalg for tiden, hvis nogen skulle være på udkig efter noget fint til væggene ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments