ET KLASSISK EFTERÅRSOUTFIT

 photo P9240013_zpswgxpthvl.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix Dress: Envii (HERE) Boots: Ivylee (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Torsdagens outfit, er vist hvad man kan kalde for et godt klassisk efterårsoutfit. Faktisk var det også første gang i LANG tid, at jeg frøs lidt da billederne skulle skydes og jeg havde bestemt ikke havde lyst til at smide frakken. På den måde er det en lidt trist tid, vi går i møde 😉

Jeg var hoppet i den fineste skjortekjole fra Envii, som både er pæn og behagelig. Jeg har ca. nævnt det 10.000 gange, men jeg har det virkelig vildt over Envii og især deres nuværende kollektion. Hver eneste gang jeg kigger forbi deres webshop, er det landet noget nyt og helt fantastisk. Så sent som i går forelskede jeg mig i denne smukke strik. Desuden er priserne jo fair og kvaliteten skuffer aldrig. Det hører I altså fra en, som efterhånden har en imponerende Envii-samling 😉

Der var gang i den i går eftermiddags. Først event hos Triumph, hvor jeg fik det SMUKKESTE sæt med hjem. Derefter over i en proppet Jane Kønig-butik, hvor jeg fik drukket et glas bobler og samlltalket med en masse søde mennesker. Sørme om jeg ikke også lige nåede forbi Frede og Sidsel’s bog-recpetion, hvor den både stod på øl og photo booth. ELSKER photo booth.

I dag er der lidt mere ro på. Faktisk står den i familiens tegn og en enkelt kaffeaftale. Jeg skal tidligt i seng i aften, for mit fly letter så tidligt lørdag morgen, at jeg næsten ikke tør at tænke på det.

Kan I have en skøn fredag ?

 photo P9240066_zpsjdbzrwcx.jpg

 photo P9240042_zpsfj1eilus.jpg

 photo P9240059_zpssnuk0nre.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments