FREDERIKSBERG

 photo P9220159_zpsqlwqpoj6.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Trousers: Monki (HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE) Bracelets: Jane Kønig & Stine A (HERE & HERE)

Et par billeder fra i går på fineste fine Frederiksberg. Endda Frederiksberg allé, som nok må være Københavns smukkeste gade, hvis jeg skulle vælge èn. Jeg elsker Nørrebro af hele mit hjerte og her er alt hvad jeg behøver. Tilmed størstedelen af min omgangskreds, men når jeg engang bliver sådan rigtig voksen, så vil jeg altså gerne slå mig ned på Frederiksberg.

Det var en af de der grå og helt rolige septemberdage, hvor man tydeligt kunne mærke efteråret trænge sig på. Derfor havde jeg også kun lyst til at hoppe i en varm og lækker strik.

Min aften tilbragte jeg i selskab med en håndfuld søde blogger-kollegaer. Flere af dem havde jeg aldrig mødt før og det var egentlig ganske sjovt at prøve noget nyt, for engangs skyld. Georg Jensen havde inviteret på middag, i anledningen af, at Cecilie Elisabeth Rudolph har fortolket samvær, tid og traditioner med udgangspunkt i den klassiske mælkebøttedug. Der er nogle rigtig fine tanker bag projektet og jeg kan varmt anbefale at slå et smut forbi pop-up udstillingen som kører indtil d. 18 Oktober lige her: Black Studio, Gammel Kongevej 103. Desuden var den fine opdækning og lækre mad, nærmest en fortælling i sig selv.

Jeg må hellere se at komme en tur i køkkenet. Jeg holder madklub i aften og giver mig igen igen i kast med min nye Spiralizer. Jeg har det virkelig vildt over den 😉

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9220137_zpsnu7ifdnh.jpg

 photo P9220174_zps1deq3kx8.jpg

 photo P9220148_zpshz0tt4x8.jpg

 photo P9220171_zpswlvuwqef.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments