SUNDAY SOFT

 photo P9200158_zps2b89y8wh.jpg

Adlinks: Jacket: Weekday (HERE) Knit: Munthe (HERE) Jeans: ASOS Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE)

Søndag eftermiddag blev tilbragt i et dejligt, blødt og behagelig outfit. Strikken fra Munthe har jeg erklæret min kærlighed til tidligere og den er altså ikke blevet mindre, skulle jeg hilse og sige.

Dagens højdepunkt var helt klart gensynet med Kat, som er tilbage i København efter 2 uger i de varme lande. Vi var til noget så ikke-søndag-eftermiddags-agtigt, som ølsmagning på Nørrebro Bryghus. Lige nu kører de et sjovt lille projekt, som handler om at finde frem til den øl, som skal repræsentere Nørrebro. Lige nu er der tre forskellige øl i spil og jeg har allerede fundet min favorit. Det hele kan følges på hashtagget #smagenafnørrebro.

I dag er det mandag og mit program er egentlig bare ret mandags-agtigt.

Kan I have en skøn en ?

 photo P9200215_zps1et56pro.jpg

 photo P9200196_zpsqestzezj.jpg

 photo P9200179_zpsqcdfnelb.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments