A FRENCH NIGHT

 photo P9150128_zpsnc4ttza1.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz T-shirt: COS (HERE) Trousers: Weekday Shoes: ASOS Bag: A.P.C (HERE)

Her får I lige et par billeder, fra en af de smukke aftener i Frankrig. Huset i baggrunden, er faktisk Pierre Fabre’s (ham som bl.a står bag Avène) sommerhus. Der spiste vi middag den 2. aften og faktisk tror jeg, at det er en af de smukkeste locations, jeg længe har besøgt.

Efter en lang og lidt hård dag, var jeg forholdsvis træt og havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle have billeder af mit outfit. Egentlig var jeg nok også en smule underdressed, når man tager omgivelserne i betragtning. Men altså, når man ser sådan et fint hus i sådan et fint lys, så bliver man jo nødt til at hive kameraet frem.

Jeg håber at I nyder jeres weekend. Min foregår i et forholdsvis langsomt tempo og jeg kan mærke, at min krop stadig er træt efter de sidste dages rejse. Normalt er jeg ikke specielt påvirket af den slags, men siden jeg kom hjem, har jeg faktisk bare haft lyst til at sove hele tiden. Måske er det efteråret, der er ved at hale ind på mig 😉

Og når vi nu snakker om at komme hjem, så er jeg ret glad for, at hende her vender tilbage til Nørrebro sent i aften. Vi skal heldigvis ses i morgen, hvor vi i bedste søndagsstil, skal til ølsmagning på Nørrebro bryghus. Hurra for det.

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9150133_zpsqdp71dpy.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments