HAY SAILOR

 photo P9130168_zpsobwjpji1.jpg

Adlinks: Rain coat: Helly Hansen (HERE) Knit: Monki (HERE) Trousers: Sparkz (HERE) Sneakers: Adidas Superstars (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Her får I lige et par billeder af søndagens outfit, som ærligt talt nok var mere praktisk end top moderne. Men den slags synes jeg nu også at der skal være plads til herinde 🙂

Som jeg nævnte tidligere i dag, er jeg blevet så gammel, at jeg virkelig værdsætter at eje en regnfrakke. Især i går, da det mildt sagt stod ned i stænger, da jeg skulle ud ad døren. Jeg er nok så lidt glad for offentlig transport som man kan blive, og derfor skal det nærmest være storm og uvejr, før jeg lader cyklen stå. Så er en regnfrakke næsten et musthave, når man bor i Danmark 😉

Kan I have en rigtig god aften ?

 photo P9130212_zps1eqwm4dl.jpg

 photo P9130189_zps4rfwjtb1.jpg

 photo P9130207_zps5ilnydsx.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments