FREDAGSFIN

 photo P9110140_zpsbavmjscb.jpg

 photo P9110155_zpsjf1mgn4l.jpg

 photo P9110143_zpswg7scqr4.jpg

 photo P9110156_zpsbdmxpnmx.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix Skirt: Munthe (HERE) Knit: Modstöm Boots: Iveylee (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Sådan så jeg ud fredag aften, hvor jeg skød weekenden i gang med en Early bird-middag sammen med min søster. Det var spiste de bedste Tapas på Pintxos og I får selvfølgelig lidt billeder senere. Derudover skulle vi også fejre, at hun startede på sin anden barsel. I kan tro at jeg glæder mig til at blive moster for anden gang i slutningen af Oktober.

Ellers har min weekend faktisk været ganske stille og rolig og jeg har haft tid til at se lidt venner, slappe af på sofaen, byde flygtninge velkommen og se lidt serier. I dag står den dog på en lille smule arbejde. Jeg skal en tur på fisketorvet, hvor jeg skal style en montre med efterårsting fra deres butikker. Det skal I selvfølgelig nok også høre mere om.

Til sidst skal jeg hjem og pakke min kuffert igen igen, for i morgen tidlig er der afgang til Frankrig og det glæder jeg mig virkelig til. Mon ikke der stadig er lidt sol og sommer dernede?

Kan I have en rigtig god søndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments