KØBENHAVN

 photo P9100141_zpshtbedzgj.jpg

 photo P9100136_zpskzmfzz6p.jpg

 photo P9100148_zpsvft6i6bt.jpg

 photo P9100132_zpshg1kkpxe.jpg

Adlinks: Knit: Sparkz (HERE) Skirt: Zara (HERE) Shoes: Minnetonka from Sarenza Necklace: HVISK (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Tilbage med gode gamle København som baggrund. Faktisk er jeg udsat for lidt af en udfordring i disse dage, for Kat, min faste fotoparter, er jo stukket af til de varme lande. Tænkt engang hvis hun valgte at flytte en skønne dag. Hvad søren skulle jeg så gøre?

Heldigvis havde jeg et møde med Danica fra mit bureau, Buzzanova, her i eftermiddag. Fordi jeg har set så meget Californication på det sidste, får jeg sådan lyst til at kalde hende for min agent, så det gør jeg lige 😉 Danica, min agent, var heldigvis så sød at tage et par billeder af mig og det klarede hun da meget godt 🙂

Her til aften skal jeg bruge lidt tid på endnu en opskrift her til bloggen og det kommer bl.a til handle lidt om rødbeder. Endnu en af de gode ting, som efteråret bringer med sig. Og nu hvor vi snakker om mad, husker I så at følge med på Instagram? Der handler det nemlig ret meget om mad og jeg tænker stadig på det billede jeg delte i går, hvor min veninde, Line, inviterede på en overdådig arabisk middag.

Kan I have en rigtig god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments