TUESDAY

 photo P9080146_zps8k5g6qi6.jpg

Adlinks: Sweater: Zara (HERE) Jeans: Monki Bag: A.P.C (HERE) Shoes: Adidas Superstar (HERE)

Jeg er lige stået op til min sidste morgen her på skønne Fyn og skal snart til at pakke mine ting, inden turen går tilbage til København. Men når jeg nu sidder her med min morgenkaffe og ser nyhederne i fjernsynet, eller bare åbner min Facebook, så føles det altså en smule mærkeligt at redigere billeder af mig selv, dele dem på nettet og snakke om en lyserød sweater og et par sorte jeans.

Derfor tror jeg egentlig bare, at jeg vil lade billederne være den bærende del af det her indlæg og opfordre alle til at lukke ørerne, når Inger Støjberg får taletid.

Rigtig god dag til jer alle ?

 photo P9080136_zpsmsm7i7vy.jpg

 photo P9080176_zpsipl1ocpb.jpg

 photo P9080142_zpskxxjur3z.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments