TIRSDAGSTIP: VERDENS BEDSTE FOUNDATION, PUDDER OG DÆKSTIFT

 photo vichy2_zpsqkatph8c.jpg

For nogle uger siden, sad jeg til en rigtig hyggelig middag og jeg havde været så heldig, at få Simone, som min borddame. Vi talte selvfølgelig om alt mellem himmel og jord, men på et tidspunkt kom snakken over på hudpleje og forskellige produkter.

Som jeg jo også har forklaret herinde utallige gange, så er jeg inde i en periode, med virkelig dårlig hud. Jeg krydser stadig fingre for, at der sker i mirakler i Frankrig i næste uge 😉 Jeg fortalte selvfølgelig Simone at jeg var pænt træt af situationen og at jeg egentlig bare gerne vil have hud som hendes. Til min store overraskelse, fortale hun, at det altså ikke kun var naturen hun kunne takke for den fine overflade. Hun anbefalede mig straks at teste Vichy’s Dermablend serie, for det var den der gjorde det for hende.

For mig kunne det kun gå for langsomt med at anskaffe mig vidunder-produkterne og se om hun talte sandt. So I did. Den seneste uges tid har jeg så testet de 4 produkter I ser herover: Fluid corrective foundation, Compact corrective creme, Corrective stick og Setting powder.

Lad mig starte med at sige, at jeg har det vildt over dem og takker af hjertet Simone for at introducere mig for dem. Fordi jeg aldrig har haft vidunder-hud, har jeg brugt pudder og foundation i mange mange år og har virkelig testet mange forskellige. Der har været enormt mange gode i blandt, men det her er virkelig creme de la creme, hvis man ønsker at opnå en ensartet farve og har ting som man gerne vil skjule.

Det lyder måske sådan lidt voldsomt og min første tanke var også, at det måske ville give et “sminket” look. Det er næsten værre end dårlig hud, hvis I spørger mig. Men sådan er det slet ikke. Resultatet ser virkelig naturligt ud og faktisk er der mange omkring mig, som har kommenteret, at min hud er blevet så pæn. De skulle bare vide 😉

Ganske kort fortalt, så starter jeg med at bruge foundation(en?), herefter tilfører jeg et lille lag Setting powder, som egentlig bare forsejler de andre produkter og giver dem en længere holdbarhed. Derefter dækker jeg urenheder og sorte render med Corrective stick(en) og til sidst får det hele et fint lag Corrective creme, som jeg egentlig bare vil kalde for en pudder.

Det er meget mere make up end jeg plejer at bruge og det lyder selvfølgelig lidt voldsomt. Men det virker for mig, og jeg har afgjort fået mig en ny afhængighed.

Så er tippet givet videre, hvis nogen skulle have de samme problemer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments