SWEET SEPTEMBER

 photo P9070112_zpsdw7mzsth.jpg

 photo P9070096_zpsiexo5akl.jpg

 photo P9070110_zpss6nfhvrg.jpg

 photo P9070095_zpscx8wav1k.jpg

Adlinks: Dress: Monki (HERE) Scarf: Zara Shoes: Adidas superstar (HERE)

Hej venner ? I lige et par helt friske outfitbilleder her fra det Fynske. Som I kan se, følger jeg den landlige stil helt til døren med kjole og tørklæde i håret 😉

Dagen i dag har jeg brugt præcis som jeg havde planlagt. Jeg har sovet længe (eller til kl. 8, men det er længe for mig), fået styr på en helt masse praktiske ting, som jeg skulle have lidt ro til. Og så har jeg selvfølgelig gået en tur og nydt den smukke september-sol.

Her til aften har min far lokket mig til at deltage i et løb oppe i skoven og den slags kan jeg jo ikke sige nej til 😉 Man kan vælge mellem at løbe 5 og 10 km. Jeg har endnu ikke besluttet hvad jeg gør. 10k er selvfølgelig en pæn distance, men jeg har det også sådan, at når man nu alligevel er hoppet i løbeskoene, så kan man jo lige så godt gå all in 😉 Jeg håber at min far belønner mig med en kold øl efterfølgende.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments