GREY SCALE

 photo P9060098_zpsernhta9n.jpg

 photo P9060126_zpskcd7wvu4.jpg

 photo P9060143_zpslyfk0df5.jpg

 photo P9060093_zps2hfeeiyi.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix Knit: Munthe (HERE) Trousers: Envii (HERE) Shoes: Adidas superstar (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Baggrunden afslører, at jeg er taget et smut til Fyn. Det virker måske lidt mærkeligt her i slutningen af weekenden, men jeg har et par dage, med lidt luft i kalenderen og hvorfor ikke tilbringe dem, det sted som jeg aller bedst kan lide?

Desuden ved jeg ikke lige hvornår jeg får tid til at kommer herhen igen, sikkert snart, men af frygt for at misse æble og brombær-sæsonen, besluttede jeg mig for at tage på en lille getaaway 😉

Da jeg forlod København først på eftermiddagen, var det hundekoldt og stormede som jeg ved ikke hvad. Selvfølgelig var der høj sol og en del varmere, da jeg ankom til Fyn. Københavner-vejrer forklarer også min ret så efterårs-agtige påklædning, men hvis jeg skal være ærligt, så var jeg faktisk glad for at have en anledning til at hoppe i min nye fra fra Designers Remix. Det er lidt frakken, som jeg altid har ledt efter. Simpel, grå og lækker. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund, da jeg så den til deres lagersalg i sidste uge. Noget siger mig at det bliver sæsonens bedste køb. Sammen med min A.P.C-taske, selvfølgelig.

Nu vil jeg hoppe i køkkenet sammen med min mor. Traditionen tro, skal vi selvfølgelig eksperimentere en smule. Husk at I kan følge med henne på snappen: Miekirstine.

Rigtig god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments