TORSDAGSSTILEN

 photo P9030137_zpsrdnanxtq.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) Top: Envii (HERE) Skirt: Samsøe Samsøe (HERE) Sneakers: Adidas Superstar from Sarenza Bag: A.P.C (HERE)

Godmorgen venner og rigtig glædelig fredag ? Jeg gætter på, at jeg ikke er den eneste som er stået op til det vildeste uvejr her til morgen. På et tidspunkt var det næsten så voldsomt, at jeg blev helt bekymret. Derudover følte jeg mig også enormt heldig over, at jeg ikke skulle ud på cyklen i myldretiden, hvor det ramte.

Men altså vi skal jo vænne os til det, det der med regnvåde cykelture. Jeg er bare glad for at jeg endelig har fået en pæn regnjakke 😉 Billederne her er fra i går (hvor det også regnende) og jeg havde selvfølgelig min nye og flotte taske hængende på mig. Blusen er fra yndlings-envii, som bare bliver ved og ved med at lave pæne ting.

Jeg havde en af de dage, hvor jeg var på farten fra morgen til aften og et af mine stop var i HAY vintage’s pop up-butik hvor de sælger de SMUKKESTE tæpper. Se selv HER. Hvis jeg dog bare havde mere gulvplads og en fyldt bankkonto.

Dagen i dag står på et par møder inde i byen, en kaffeaftale og så skal jeg tilbringe min fredag aften med noget så festligt, som at passe min nevø. Det er sikkert ganske fornuftigt, for i morgen skal jeg nemlig løbe søerne rundt-løbet og jeg har meldt mig til at løbe den langt rute, som er på 13 km.

Rigtig god dag til jer ?

 photo P9030109_zps2vfsbrom.jpg

 photo P9030129_zps1yapwv2v.jpg

 photo P9030117_zpswoh27x0j.jpg

 photo P9030125_zpsh1lhbzmw.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments