HEY SEPTEMBER

 photo P9010155_zps3btwa2fk.jpg

 photo P9010195_zpsopyslzhi.jpg

 photo P9010136_zpsazolghx9.jpg

 photo P9010186_zpsqjqu66pz.jpg

 photo P9010203_zpse8ykpqmy.jpg

Adlinks: Top: Monki (HERE) Skirt: Zara (HERE) Bag: Everie Shoes: Adidas Superstar (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE) Bracelets: Jane Kønig & Stine A (HERE & HERE)

Så blev det officielt efterår og det er lidt en årstid, som jeg har blandede følelser omkring. Her i starten tillader vejret jo ofte min yndlings-beklædning: Bare ben og strik. Det bliver da også vældig hyggeligt at hygge derhjemme under et tæppe med en god serie og en varm kop te. De ting glæder jeg mig til. På den knapt så positive siden, har vi alt det der med storm, regn og kulde. Det kunne jeg sagtens undvære 😉

Billederne er fra i går, som jo var en ganske fin og smuk septemberdag. Dagen i dag har jeg brugt på arbejde, et møde og nu skal jeg cykle hele vejen til Gentofte, hvor min veninde, Cecilie har inviteret på hygge og onsdagsfest i anledningen af, at hun lige har afleveret sit speciale. Folk bliver simpelthen så voksne 😉

Rigtig god aften til jer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments