PRIKKER, TORDEN & REGN

 photo P8310096_zpsyd7yfvhk.jpg

 photo P8310128_zpskzh7fjix.jpg

 photo P8310104_zpslwze6mot.jpg

 photo P8310117_zpssndpzbdr.jpg

Adlinks: T-shirt: Comme des Garcons (SIMILAR HERE) Trousers: Envii (HERE) Shoes: Gardenia Bag: Adax (HERE)

Kat og jeg nåede lige at skyde et par hurtige billeder i går eftermiddags, inden himmel og hav stod i et. Midt i seancen kom der et tordenskrald, der lød så højt, at jeg blev oprigtigt bange. Dog kunne jeg ikke lade være med at fryde mig lidt over, at den her nye og flotte regnjakke lå i min cykelkurv. Så snakker vi altså god timing på højt plan 🙂

Som om det ikke var nok, så er mine bukser fra yndlings-envii også spritnye. Jeg spottede dem til pressedagen hos 9PR for et par uger siden og vidste straks, at vi var ment to be. Jeg elsker grå bukser og når de så tilmed er lavet i uld, så går det hele op i en højere enhed.

Krøllerne i håret skyldes i øvrigt, at jeg da også lige mødte en venlig regnbyge på min cykeltur ind mod byen. Det var vel mandag 😉 Og nu hvor vi snakker om hår, så skal der faktisk ske noget nye og spændende i dag. Når jeg lige har drukket min morgenkaffe færdig, så sætter jeg kursen ind mod Gun-Britt, som skal gøre mit hår efterårsklart. Husk at I kan følge med på snappen: Miekirstine.

Rigtig god dag til jer ?

P.s Tak fordi I igen har været så seje til at shoppe på min Tictail. Til de af jer, som endnu ikke har været forbi, så er der stadig en masse lækre sager tilbage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments