S A T U R D A Y

 photo P8290087_zpsjnwmheju.jpg

Adlinks: T-shirt: Urban Outfitters (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia Sunnies: Elizabeth & James (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE) Bag: Adax (HERE)

Et par billeder fra en dejlig lørdag, som mest af alt stod på kvalitetstid med min søster og mor. I gamle dage, før lille Vilfred (min nevø) kom til verden, havde vi ofte de slags dage, hvor vi tog ind til byen, spiste frokost og kiggede butikker. Det er godt nok længe siden har vi sidst har gjort det, men i går gentog vi succesen. Vi fik frokost i Torvehallerne og efterfølgende kiggede vi lidt butikker. Dog blev det kun til et par enkelte, for jeg er virkelig ikke fan af strøget om lørdagen og mister lynhurtigt tålmodigheden og shoppelysten.

Hen ad eftermiddagen, satte vi os ved kanalerne og drak en kold fadøl. Eller kun min mor og jeg faktisk. Min søster er gravid og føder meget snart min næste nevø.

Jeg kørte jeans & tee-stilen bestående af fine striber fra Urban Outfitters og mine yndlings mom-jenas. Tasken fra Adax er altså også blevet lidt af et hit og kan rumme en hel del mere end det ser ud til. Min søster og mor blev i hvert fald noget overraskede, da de så at jeg både hev en (lille) vandflaske OG kamera op. Apropos tasker – så har de af jer som følger med på snappen (Miekirstine) nok set, at jeg shoppede en ny (og lidt) dyr en, den anden aften. Hvis ikke, så fortvivl ej, for jeg sikker på, at den nok skal blive vist en hel del herinde i fremtiden 😉

Nu vil jeg køre ned og tage en Stram op-time og senere får jeg besøg af nogle af de venner jeg fik da jeg var i L.A. Jeg glæder mig SÅ meget til at se dem og til at behandle lige så godt, som de behandlede mig derovre.

 photo P8290155_zpstdxi65pw.jpg

 photo P8290094_zpskymk81mo.jpg

 photo P8290164_zpsrdjbmpia.jpg

 photo P8290102_zps11x2s3pb.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments