STRIK, BARE BEN & TEKNIK DER DRILLER

 photo P8260088_zpsnhpmurap.jpg

Adlinks: Knit: Sparkz (HERE) Skirt: Samsøe Samsøe (ON SALE HERE) Bag: Adax (HERE) Shoes: Gardenia Sunnies: Elizabeth & James (HERE)

Hej venner og rigtig glædelig regnvejrsdag. Det bliver lige til et lidt senere tjek-in end normalt og det skyldes ganske enkelt, at man dag startede som en hver regnvejrsdag altid starter. Bloggen var nede og hvis der er noget jeg hader, så er det bøvl med teknik. Heldigvis har jeg en rigtig dygtig teknikker bag, som var hurtig til at løse problemet. Det handler jo om at se på tingene fra den positive side, ik? 😉

Billederne er fra i går, hvor jeg var til det smukke Guldknappen-show. Det så I måske allerede henne på snappen, hvor jeg fortsat er super aktiv. Jeg hedder Miekirstine, hvis I stadig ikke følger med 😉 Helt fortjent var det Ganni som løb med sejren.

Mit outfit bestod af min absolutte yndlings-kombination: Strik og bare ben. Det er altså noget af det bedste ved sensommeren og jeg er ret sikker på, at det er noget jeg nævner herinde hver eneste år på denne tid.

Min fine strik får simpelthen altid så mange komplimenter med på vejen og folk er altid ved at falde bag over, når jeg fortæller at den er fra Sparkz. De er altså ved at komme godt efter det derinde. Min nederdel er også lidt af en favorit. Både fordi jeg er ret glad for grøn i disse tider og fordi den har en helt perfekt basis pasform. Den er i øvrigt udsalg lige her, hvis nogen skulle være interesseret.

Til sidst skal jeg også lige huske at nævne mine solbriller, for de er nemlig spritnye. De er fra Sunglassesshop og hvis I tjekker ind på bloggen senere i dag, så deler jeg faktisk en lille rabatkode ?

 photo P8260102_zpsyyonfh80.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments