RABATKODE TIL SUNGLASSESSHOP

 photo P8260080_zpsndgmggxn.jpg

Jeg lovede jo at jeg ville dele en rabatkode med jer, senere i dag, så det skal I selvfølgelig have. Vi kan jo sige at I skal forkældes lidt ekstra meget på sådan en regnvejrsdag 🙂

Paradoksalt nok handler det om solbriller. Dem kan man jo altid bruge. Eller måske ikke lige når det regner, men når den smukke efterårssol melder sin ankomst er de især nødvendige. Jeg har i hvert fald lige erhvervet mig de smukkeste Olivenfarvede af slagsen, fra Elizabeth & James. De er fra Sunglassesshop og I samme forbindelse, har de været så søde at give mig en rabatkode, som jeg kan dele med jer.

Det betyder, at I får 12% rabat på hele molevitten hvis I bruger koden 12WONDER ved checkout. Sunglassesshop er jo lidt af et solbrillemekka og de har alt fra Rayban til Cèline og Prada.

Happy shopping ?

 photo P8260119_zps3bvnk3lu.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments