TIVOLI TUESDAY

 photo P8250085_zpslpgfwulh.jpg

 photo P8250126_zpskbbtmr1y.jpg

 photo P8250094_zpsnkqohcl5.jpg

 photo P8250128_zpserp2nlpw.jpg

 photo P8250114_zpsy9mpy4ar.jpg

Knit: Zara (HERE & SIMILAR HERE) Culottes: Sparkz (HERE) Shoes: Gardenia Collar: Pieces (HERE) Bag: Adax (HERE)

Jeg gad altså godt at have Tivoli som baggrund på alle mine billeder. Det kan godt være, at det er en af det er en af Københavns største turistfælder og at alt derinde er svimlende dyrt – men til gengæld er det også stedet, med flest fine facader. Det udnyttede jeg lige i går formiddags, hvor Maria Nila og Polhem PR inviterede på det fineste event.

De serverede altså lidt af en overdådig buffet og hvis I følger med på snappen, så har I nok allerede set den. Speaking off snapchat, så har jeg endelig forstået hypen og er simpelthen blevet så vild med konceptet. Jeg er pludselig alt for meget aktiv derinde og viser glimt fra alle dele af hverdagen. Mit brugernavn er Miekirstine.

Min bluse fra Zara er i øvrigt helt ny. Jeg forelskede mig straks, da jeg så den på deres webshop, men det var jeg vist ikke den eneste der gjorde, for den var både udsolgt der og i butikken. Heldigvis har tyskerne en helt anden smag, så der var rigeligt på lager i Hamburg 😉

Jeg har forresten fundet en vinder af BIC konkurrencen. Det blev Sidsel Pedersen, som har fået en lækker mail. I kan stadig nå at deltage i konkurrencen om en middag for 2, hvis I smutter herhen og fortæller hvad I vil gøre hvis I vinder en million.

Kan I have en skøn dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments