SENSOMMER-SØNDAG

 photo P8230140_zps2hyaqlus.jpg

 photo P8230188_zpskqo2vtgh.jpg

 photo P8230190_zpsivrit7i4.jpg

 photo P8230158_zpswokfwdmt.jpg

 photo P8230180_zpsl1wonkur.jpg

Adlinks: Top: Monki (ON SALE HERE) Jeans: Monki Bag: ADAX (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE) Bracelets: Jane Kønig & Stine A (HERE & HERE)

Hej venner og rigtig glædelig mandag ? Kat og jeg kom hjem fra Hamburg sent i går aftes og I kan tro at vi har haft en skøn tur. Det hele spillede ret meget og man må sige, at vi havde vejret med os. Jeg glæder mig til at dele flere billeder de kommende dage. Ellers kan I også tro, at jeg har været noget så aktiv henne på Instagram og snapchat (Miekirstine). Endelig har jeg forstået hvor sjov snapchat faktisk er 😉

I dag er mest af alt bare lidt mandags-agtig. Der er altid 100 ting der skal tjekkes op på, når man sådan har været væk i et par dage. Egentlig trænger jeg også til en dag hvor jeg lige får styr på mine fysiske rammer.

Billederne er fra i går, hvor vi egentlig bare gik rundt og kiggede lidt på byen. Hvis jeg skal sige èn dårlig ting om Hamburg, så er det, at A L T er lukket om søndagen. Jeg kan godt huske hvor døde tyske søndage kunne være, fra dengang jeg boede i Berlin. Faktisk endte det med, at vi ikke fik noget frokost, fordi vi ikke kunne finde nogen steder der havde åbent 😉 Men hvis man bare lige er forberedt på det, så kan man selvfølgelig bruge dagen på alt muligt andet, der ikke kræver butikker 😉

Kan I have en skøn mandag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments