OM AT NYDE LIVETS SMÅ ØJEBLIKKE

OM AT NYDE LIVETS SMÅ ØJEBLIKKE 1
Kildevæld sætter fokus på de små øjeblikke og opfordrer folk til at være til stede i nuet. Et fantastisk godt budskab, hvis I spørger mig og derfor er jeg også glad for, at de også har udfordret mig til at gå lidt dybere ind i deres budskab og gøre mig nogle tanker, om det der med at være i nuet.

Henne på Kildevælds Facebookside, kan man lige nu læse en masse fun facts. Med andre ord, en masse facts om os danskere og vores evner til at være til stede – eller mangel på samme.

Et par af disse facts lyder således “Halvdelen af os har svært ved at leve uden teknologi” og “25% procent siger, at livet var mindre stresset før mobiltelefonen”. Begge emner har jeg faktisk tænkt en del over her på det sidste. For ja, jeg vil nok også være en af dem som siger, at livet var mindre stressende før mobiltelefonen. Det skyldes selvfølgelig i høj grad mit virke som blogger. Faktisk går jeg konstant rundt og tænker, at “nu skal jeg også lige finde noget at Instagramme” og efter Snapchat for alvor er blevet stort, er der jo endnu et socialt medie der skal opdateres. Det er da en stressfaktor, ingen tvivl om det.

Heldigvis synes jeg selv, at jeg er forholdsvis god til at forholde mig kritisk til det. Jeg når lige at blive lidt stresset, hvis jeg absolut intet har at dele ud af, men så siger jeg altid til mig selv, at det er jo ikke sådan, at alle jer derude sidder og VENTER på min opdatering. I ser dem ligesom bare når de er der.

Selvfølgelig har teknologien og mobilen først nogle negative aspekter med sig, men det har sørme også ført noget godt med, hvis I spørger mig. Jeg tænkte enormt meget over det, da jeg rejste rundt i Californien tidligere på sommeren. Som I nok husker, så mødte jeg et hav af spændende, søde og venlige mennesker. Kun èn af dem, mødte jeg tilfældigt på en bar. Resten var folk, som jeg mødte på sociale medier eller kom i kontakt med dem ved hjælp af teknologi.

Det havde været en helt helt anden tur, hvis jeg ikke havde benyttet mig af de muligheder. Hermed ikke sagt, at det havde været en dårlig tur, men hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg faktisk at jeg var blevet en smule ensom. Desuden var det også fantastisk at jeg havde alle jer, som jeg kunne dele mine oplevelser med. Det gav i hvert fald en følelse af, at jeg aldrig var helt alene.

Min mening er, at vi SELVFØLGELIG skal huske at nye de små øjeblikke, som Kildevæld opfordrer til, og ikke lade os stresse og påvirke for meget af sociale medier og teknologi. Men vi skal heller ikke give det skylden for alt ondt, for det har bestemt også først nogle gode ting og helt unikke muligheder med sig.

Lad mig endelig høre hvad jeres holdning til emnet er? og I må også meget gerne fortælle, hvad I gør for at nyde lives små øjeblikke ?
OM AT NYDE LIVETS SMÅ ØJEBLIKKE 2

Udgivet i samarbejde med Kildevæld.
Cxense Display

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments