TUESDAY TUESDAY

 photo P8180137_zpsoroznqdv.jpg

 photo P8180112_zpsm68mebvx.jpg

 photo P8180117_zpszvrl5jkk.jpg

 photo P8180086_zpsc3lfbuw2.jpg

 photo P8180121_zpsrvmguonn.jpg

Adlinks: Cardigan: Old one from Zara Dress: Envii (HERE) Bag: A.P.C (HERE & SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia Watch: Daniel Wellingtopn (HERE) Bracelets: Jane Kønig & Stine A (HERE & HERE)

København viste sig fra sin aller fineste sensommer-side i går. Hvis man lige ser bort fra den dumme vind, selvfølgelig. Men den kan man heldigvis ikke se på billeder 😉 Jeg startede dagen med at køre til byen, hvor 9PR havde inviteret på pressedag. Jeg så på pæne kommende kollektioner, men mest af alt havde jeg glædet mig til at se hvad Envii havde at byde på. Jeg blev ikke skuffet og til alle mine fellow Envii-fans kan jeg kun sige at I har noget at glæde jer til.

I dag er jeg vågnet før mit vækkeur ringede, så jeg er allerede godt i gang. Om lidt står den på træning, så lidt arbejde, så er par møder, en ansigtsbehandling, lidt arbejde og afslutningsvis middag med søde veninder. En ganske fin onsdag. Husk at I kan følge mig i tykt og tyndt henne på Snapchat. Jeg troede faktisk ikke at det skulle ske, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for den lille tidsrøver. Mit brugernavn er Miekirstine.

Kan I have en skøn dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments