RED & GREEN

 photo P8160116_zpszcz6jxwi.jpg

 photo P8160138_zpsguowuhoe.jpg

 photo P8160139_zpsyhzpt91l.jpg

 photo P8160124_zps4etifzqz.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE & SIMILAR HERE) Watch: Daniel Wellington (HERE)

Min weekend her på fine Fyn er kommet til en ende og om et par timer, hopper jeg på toget tilbage til København. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har det her sted at stikke af til, når jeg trænger til lidt frisk luft og smuk natur.

Billederne her er fra i går, hvor min mor og jeg pakkede en kurv med kaffe og kage og kørte ud i det blå. Det er absolut en af mine yndlings-sommerbeskæftigelser 😉 Jeg går en forholdsvis travl uge i møde og jeg kan virkelig mærke, at tingene er ved at komme i gang igen efter ferien. Det passer mig ganske fint.

Jeg overvejer lidt, om det overhovedet kan betale sig for mig at pakke min kuffert ud, når jeg kommer hjem til Nørrebro, for allerede på fredag sætter jeg kursen mod Hamburg igen. Denne gang er det med Kat som rejsemakker og hvad søren vi skal lave dernede, skal I selvfølgelig nok høre mere om.

Kan I have en skøn mandag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments