EN TORSDAG MORGEN

 photo P8130107_zpszxvufzgo.jpg

 photo P8130159_zpsqswa0tzb.jpg

 photo P8130155_zps9pvz4ihk.jpg

 photo P8130167_zpsniqxni64.jpg

 photo P8130101_zps2glqnnyu.jpg

 photo P8130130_zpszoa5makc.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Superga from Sarenza Bag: A.P.C (Cheaper alternative here) Bracelets: Jane Kønig (HERE) & Stine A (HERE)

Et par dugfriske billeder fra i dag. Eller i formiddags, om man vil. Følger I med på snappen (Miekirstine) så så I måske, at jeg startede dagen med at nyde den smukkeste solopgang over København, da jeg luftede stængerne før klokken havde passeret syv.

Efterfølgende hoppede jeg i tøjet og satte kursen ind mod Ganni’s smukke showroom, for at få et kig på deres næste kollektion. Amen altså. SÅ pæn. Jeg deler selvfølgelig snart en masse billeder, men ellers kan I da lige smutte over på Insta og se verdens smukkeste taske.

Eftermiddagen har jeg brugt hjemme foran skærmen, da jeg har en del ting der skal lukkes ned, for i morgen tager jeg nemlig på en lille spontan tur til Fyn. Nu vil jeg hoppe i tøjet igen, for jeg er nemlig så heldig at være blevet inviteret til en fin og hyggelig middag i aften.

Rigtig god aften til jer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments