DENIM DAY

 photo P8110086_zpsqh0xqfdf.jpg

 photo P8110111_zpstevdrfrf.jpg

Adlinks: Dress: ASOS (HERE) Bag: ADAX (HERE) Shoes: Gardenia

Sådan så jeg ud i går, hvor morgenens voldsomme regnvejr, lige hjalp mine krøller lidt på vej. Som I kan se var jeg hoppet i denimkjolen fra ASOS, som er noget strammere, end det tøj jeg plejer at gå i. Jeg har i øvrigt sagt til mig selv, at jeg skal være lidt bedre til at kaste mig ud i den slags, for det er jo om udnytte muligheden mens kroppen stadig er forholdsvis stram og tingene sidder nogenlunde som de skal. Det varer jo desværre ikke for evigt 😉

Det var i øvrigt lidt stille herinde i går, men jeg har kastet mig over et projekt, hvor jeg tager jeg en tur gennem bloggens 6 år lange arkiver. Jeg troede at sådan et indlæg tog et par timer at flette sammen. Men jeg blev klogere 😉 Jeg arbejder videre i dag, så det kommer før eller siden.

Desuden skal I huske at kigge ind senere. Der introducerer jeg et helt nyt koncept og jeg kan allerede afsløre, at det handler om mad.

Kan I have en skøn dag ?

 photo ny_zpsqtffqbvc.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments