MONDAY MONDAY

 photo IMG_1436_zps4dsisoak.jpg

 photo IMG_1480_zps96vyq8bf.jpg

 photo IMG_1462_zps6bkvcrqh.jpg

 photo IMG_1482_zpsx3qc8rbe.jpg

 photo IMG_1445_zpsmgfuys8i.jpg

Top: Envii (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (CHEAPER ALTERNATIVE HERE) Shoes: Gardenia Bracelets: Stine A (HERE) & Jane Kønig (HERE)

God morgen kære venner. Er I også vågnet til bulder og brag her til morgen? Jeg sidder herhjemme med min (torden)kaffe og håber at det snart holder op, inden jeg skal cykle ind på byen om en times tid.

Billederne her er fra i går, hvor jeg endnu engang var hoppet i fint print fra Envii’s nye kollektion. Et print, som jeg allerede forelskede mig i tidligere på året, da jeg så deres efterårskollektion til en pressedag, og nu er det endelig kommet i butikkerne. Siden vejret blev rigtig godt herhjemme, har jeg faktisk næsten kun gået med sommerkjoler, fordi jeg vil udnytte muligheden så længe den var her. I går fik jeg dog en ustyrlig lyst til at hoppe i jeans igen. So I did.

Min aften tilbragte jeg sammen med mine veninder, Julie og Line, hvor vi bl.a var i biograften og se dokumentaren om Amy Winehouse. Har I set den? Den er virkelig god og enormt rørende. Vi var i hvert fald nødt til lige at snuppe et glas vin efterfølgende og snakke lidt om det vi lige havde set.

Kan I have en rigtig god dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments