A NEW LAMP IN TOWN

 photo P8060077_zpsxpg0gm9d.jpg

E N D E L I G. Jeg har ledt og ledt efter en pæn standerlampe, lige siden jeg flyttede ind i min lejlighed og de hænger altså ikke på træerne, skulle jeg hilse og sige. I hvert fald ikke hvis de også skal være til at betale. Indtil nu, har jeg haft sådan en grim hvid en, som jeg har købt i en genbrugsbutik. Hver gang jeg sagde til mine gæster, at jeg gerne ville have en ny lampe, sagde de altid noget ala “det kan jeg godt forstå”. Så ved man ligesom at den er gal 😉

Derfor blev jeg også ualmindelige glad, da jeg i sidste uge blev kontaktet af lampe-webshoppen, Bekko, som spurgte om jeg ville lave et lille samarbejde. Udvalget er virkelig stort og de har alt fra udendørslamper til bordlamper.

Min nye lampe er fra Housedoctor og jeg elsker virkelig dens simple og stilfulde design. Det var lige præcis sådan noget jeg ledte efter. Jeg var dog lidt i tvivl om, om den skulle være sort eller grå. Som I kan se endte jeg med den sorte og jeg synes at den passer rigtig fint ind i min stue.

Hvis jeg mere var på jagt efter en “pyntelampe” så vil jeg helt sikkert gå efter den her, som både er sjov fin og finurlig.

 photo P8060080_zps4tq0ztnx.jpg

 photo P8060079_zpsvbnkvq7g.jpg

 photo P8060083_zpsg5zdbzhs.jpg

Udgivet i samarbejde med Bekko.dk

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments