SUNKISSED

 photo P8040125_zpsyb4mqcuv.jpg

Top: Pieces (HERE) Shorts: Pieces (HERE) Bag: ADAX (HERE) Shoes: Gardenia FW15 Bracelet: Stine A (HERE)

Sådan så jeg ud i går, med solen lige i smasken – og hvor var det dog bare skønt. Jeg var et smut ude på papirøen, hvor Pieces inviterede på hygge og hotdogs. Vejret var med dem, må man sige og jeg var selvfølgelig iført styles fra deres nye kollektion.

Modeugen er jo over os og jeg magter det slet ikke, hvis jeg skal være ærlig. Jeg ELSKER alle de events og oplevelser, som mit arbejde med bloggen medfører, men hele den der vanvittige stemning og “hvilke shows skal du se-snak”, den er jeg altså færdig med. I hvert fald i denne omgang. Been there, done that, som jeg også skrev tidligere på ugen. Det var sgu sjovt da jeg var yngre, men nu får jeg næsten myrekryb ved synet af alle streetstylefotograferne og folk som ifører sig de mærkeligste kostumer for at få deres opmærksomhed. I år er det vist bedst for alle, hvis jeg holder mig væk 😉

Så mens de fleste andre skal bruge deres “første modeugedag” til en af de mange fester, så snupper jeg et enkelt mingle-event og bagefter tager jeg hjem til min veninde Julie og spiser lækker mad, drikker sodavand og kigger på youtube videoer.

Rigtig god aften til jer <3

 photo P8040102_zps2e0nrxpu.jpg

 photo P8040142_zpsbfpczevc.jpg

 photo P8040086_zpsxtmwty04.jpg

 photo P8040149_zpsjsai5mxc.jpg

 photo P8040100_zpsj7oalqy2.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments