WRAPPED IN SUIT & SUN

 photo P8030091_zpsfdcmqc0u.jpg

Envii, Envii, Envii. De bliver ved med at imponere mig og den nye kollektion er simpelthen noget af det pæneste, jeg længe har set. Den er proppet med brugbare styles, i fine farver, mønstre og materialer og priserne er også ret fantastiske. Sættet her er netop landet i deres webshop og er noget af det rareste at have på. Det var også ret populært henne på Instagram 😉

Billederne er fra i går, hvor Kat og jeg nød et par solstråler på Nørrebro i de sene eftermiddagstimer. Hvis I også følger mig på snappen (Miekirstine) har I nok set det grimme fraklip. Men årene er jeg blevet ret så vandt til at se grimme billeder af mig selv, men nogen gange overgår de altså hinanden 😉

I dag har jeg hjemmearbejdsdag og nu hvor de lover op til 30 grader her i København, priser jeg mig lykkelig over at have en altan. Heldigvis skal jeg en tur på Papirøen sidst på eftermiddagen, hvor Pieces har inviteret på hygge og kollektionslancering.

 photo P8030103_zpsfqjbpxre.jpg

 photo P8030117_zps9frm7efm.jpg

 photo P8030082_zpsclgnzmmw.jpg

 photo P8030110_zpsfdchtszw.jpg

Top & Skirt: Envii (HERE & HERE) Shoes: Gardenia FW15 Bag: Balenciaga (HERE)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments