SUNDAY & MONDAY

 photo P8020086_zpsemsinizz.jpg

 photo P8020105_zpsclcmqsm8.jpg

 photo P8020096_zpsgvf6mbki.jpg

 photo P8020113_zpslvfltjjn.jpg

Adlinks: Top: ASOS (HERE) Shorts: Sparkz (HERE) Shoes: Superga from Sarenza Bag: Balenciaga (HERE)

Så blev det mandag og der er sikkert rigtig mange af jer derude, som skal tilbage på arbejde. For mit vedkommende begynder hverdagen også igen i denne uge og for første gang i 100 år, har jeg en kalender, som er proppet med blog-relaterede ting.

Det er modeuge og det er jeg sådan set stået af på. Been there, done that og så sjovt er det altså heller ikke at stå i kø i flere timer, for at kigge på tøj i fem minutter 😉 Men med modeugen følger der altid hyggelige events og dem siger jeg selvfølgelig ikke nej til, og det samme gælder alt hvad der involverer mad og drinks. Desuden kommer mange samarbejdspartnere til byen, så jeg har også et par møder hist og her. Èt enkelt show bliver det til for mit vedkommende, ellers er det et pænt nej tak herfra.

Billederne er forresten fra i går, hvor jeg var hoppet i en ny retro-agtig t-shirt fra ASOS og fine Culottes fra Sparkz. Min søster har fødselsdag i dag og det fejrede vi i går med familie, solskin og islagkage. Jeg har nærmest været sammen med min familie konstant siden jeg kom hjem fra Cali og jeg har absolut nydt hvert sekund. Jeg er virkelig et familiemenneske med stort F. Det er dog slut for denne omgang og mine forældre er tilbage på Fyn og jeg ser dem nok ikke før jeg tager et smut dertil igen. Men det gør jeg sikkert snart alligevel, hvis jeg kender mig selv ret 😉

Rigtig god mandag til jer <3

[show_shopthepost_widget id=”914305″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments