SO SIMPLE

 photo P7270092_zpsnwo6q36x.jpg

 photo P7270113_zpsatxdop3k.jpg

 photo P7270096_zpspxhwn0go.jpg

 photo P7270116_zps2zvoyarz.jpg

Shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (CHEAPER ALTERNATIVE HERE) Shoes: Superga from Sarenza

Her får I lige et par outfitbilleder, som faktisk blev taget inden jeg rejste til Hamburg. Nu er det jo heller ikke fordi der er noget vildt og revolutionerende over dem – Faktisk vil jeg sige, at min påklædning på grænsen til kedelig. Men sådan er det jo bare nogen gange og så vidt jeg husker, var det også gråvejr og mandag da de blev taget 😉

I dag er det heldigvis lørdag og jeg har en lækker en af slagsen i vente. Først træning, så hygge med min mor og lille nevø og til sidst wining og dining og måske en lille dans, hvis jeg når så langt 😉

Rigtig god dag til jer <3
[show_shopthepost_widget id=”911305″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments