BEIGE & WHITE

 photo P7260098_zpsfy9wurkq.jpg
Adlinks: Knit: Sparkz (HERE) Jeans: Old from ASOS (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Rebecca Minkoff from Sarenza Shoes: Pieces (HERE)

Så blev det mandag og min email fortæller mig, at de fleste er ved at være tilbage på deres pind efter ferien. Det betyder selvfølgelig også lidt mere arbejde til mig, men jeg klager nu ikke. Jeg er ikke så god til det der med, at det hele går i stå 😉

Billederne her er fra i går, hvor vejret viste sig fra sin knapt så behagelige side. Strik midt i Juli. Heldigvis er det da en pæn strik 😉

Jeg har slet ikke fået fortalt jer, at jeg rejser et lille smut ud i verden igen i morgen. Denne gang er det hverken til et andet kontinent eller et eksotisk sted. Det er skam bare noget så simpelt som en lille smuttur til Hamburg. Jeg skal derned med mine forældre og jeg GLÆDER mig til at rejse med andre end mig selv. Det er en af de ting man virkelig savner, når man rejser alene.

I aften står den på gensyn med min madklub. Det er selvfølgelig dagens ultimative højdepunkt.

Kan I have en skøn aften <3

 photo P7260127_zps9fqbcf94.jpg

 photo P7260116_zps2lpp3g0s.jpg

 photo P7260099_zpsglb2ojjh.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments