FLOWER POWER DRESS

 photo SAM_4064_zpstlbvavqh.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) Dress: Monki (SIMILAR PRINT HERE) Shoes: Superga from Sarenza Bag: A.P.C (CHEAPER ALTERNATIVE HERE)

Efter at jeg er kommet tilbage til Danmark, er det virkelig gået op for mig, hvor meget vi hele tiden brokker os over vejret. Der er nærmest ikke et skældsord, som den her sommer ikke har fået med på vejen. Jeg forstår det ikke helt, for så slemt er det da heller ikke?

Nu har jeg været hjemme i en uge, og hver eneste dag har jeg har haft bare ben, båret shorts og sommerkjoler, men med en lille jakker over. Jeg har badet i havet to gange og det var pisse koldt. Men er det ikke sådan, at dansk sommer altid har været? Min pointe er, at jeg slet ikke synes at det er så slemt som vi gør det til.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i en klassisk blomstret SOMMERkjole. Jeg ELSKER virkelig de farverige kjoler her om sommeren og det er absolut nemt at klæde sig på, når man bare skal hoppe i sådan en.

Kan I have en rigtig god fredag <3

 photo SAM_4045_zpslqcd88vq.jpg

 photo SAM_4067_zpsn3sahwbu.jpg

 photo SAM_4060_zps6vytpb5p.jpg

 photo SAM_4086_zpsblktv5ab.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments