BACK IN TOWN

 photo IMG_1306_zps0ghmjzmn.jpg

Adlinks: Denim dress: ASOS (HERE) T-shirt: Comme des garcons Bag: Everie (HERE) Shoes: Superga (ON SALE HERE)

Ahhh… Jeg er tilbage i gode gamle København, sådan for good. Eller i hvert fald for de næste par dage. Måske skal jeg holde lidt mere sommerferie med min familie i næste uge, men det vil tiden vise. Det er i hvert fald SKØNT at være sådan rigtigt hjemme og endelig har jeg kunne fylde mit køleskab op og pakke alle mine tasker ud. Det er altså en rar fornemmelse.

Billederne her er fra i går, hvor jeg kun lige nåede ind med toget, inden jeg mødtes med Kat og Rikke til frokost. Rikke har jeg ikke set i alt alt ALT for lang tid og desværre flytter hun jo til Langbortistan i næste uge, så det var både gensyn og gensyn. Jeg er oprigtigt ked af, at hun forlader os, da hun er et af de mennesker, som er kommet under huden på mig og som virkelig er så god, som dagen er lang. Heldigvis kommer hun hjem i ny og næ og Kat og jeg arbejder allerede på at hoppe på en flyver til November.

Jeg var hoppet i denimkjolen fra ASOS, som virkelig har været et godt køb. Jeg tror faktisk at det er 3. gang på en uge, at jeg har den på. Nu hvor jeg tænker over det, så har jeg det ret vildt over alt hvad jeg tager på i disse dage, for når man har boet i en bagpack i en måned, lærer man virkelig at værdsætte en forholdsvis stor garderobe 😉

 photo IMG_1384_zpspz47lbfl.jpg

 photo IMG_1363_zpsd30njntk.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments