SUNDAY SUIT

 photo P7190113_zpsk1rgrabt.jpg

Suit: Minimum Shoes: Superga from Sarenza Bag: Everie (HERE)

Jeg skal da lige love for, at jeg er kommet hjem til agurketid og sommerferie i Danmark. Min email er så stille, at jeg er bekymret for om den overhovedet virker 😉 Men faktisk er det helt rart at få mulighed for at starte stille og roligt op på mit liv igen.

Desuden er jeg jo selv sådan lidt på sommerferie. Jeg er i hvert fald taget hjem til Fyn, for at være sammen med min familie. København er alligevel helt menneskeforladt. Det kommer bag på mig hvert eneste år, hvor meget alt dør og går i stå her i Juli og hvis I spørger mig, så er det både rart og irriterende på samme tid.

I dag tager jeg på en lille minitur til Jylland, hvor min søster, svoger og lille nevø holder ferie. Jeg glæder mig selvfølgelig ubeskriveligt meget, for sommerhus er nu noget af det hyggeligste jeg ved og inkluderer altid god mad og masser af rødvin.

Kan I have en skøn mandag <3

 photo P7190103_zpsoshpjxoz.jpg

 photo P7190128_zpsaakfizij.jpg

 photo P7190119_zpswgo6nmht.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments