BACK ON TRACK

 photo P7170117_zpss3ebgu19.jpg

 T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Everie (HERE)

Tadaaa… Hvad siger I så? Her kommer der simpelthen et par helt klassiske outfitbilleder. Dem har der godt nok ikke været mange af, på det seneste og jeg havde nærmest glemt hvordan man poser 😉 Noget af det første jeg gjorde i går, var at mødes med Kat for at tage billeder. Og snakke selvfølgelig, for hende havde jeg godt nok også savnet. Vi har ALTID noget at snakke om og jeg glæder mig godt nok til næste uge, hvor vi skal ses sådan rigtigt.

Desuden var det også ubeskriveligt rart at komme tilbage til min garderobe. Hvilken luksus det pludselig var at have mere end 10 stykker tøj at vælge imellem 😉

Hvis jeg ser lidt hængt ud, så er det bare fordi jeg selvfølgelig lider af et voldsom jetlag. Torsdag aften faldt jeg i søvn inden jeg havde ramt puden, men vågnede så tilgengæld helt frisk kl. 02.52. Heldigvis er den nye sæson af True detective kommet online, så jeg så et par afsnit, hvorefter jeg løb en tur i et mennesketomt København, som viste sig fra sin smukkeste side, midt i solopgangen. Hvilken hjemkomst.

I dag er jeg hjemme på Fyn, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage. I dag holder min far stor fødselsdag for hele familien, så jeg må hellere se at komme i tøjet. Rigtig god lørdag <3

 photo P7170097_zps9uukka66.jpg

 photo P7170125_zpszwwykaq9.jpg

 photo P7170098_zps0ihpdaix.jpg

 photo P7170124_zpshshllgg3.jpg

Shop the look

[show_shopthepost_widget id=”878675″]

Indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments