OM NATTESØVN & SOMMERDYNER

 photo sleep2_zps0gxgvkm2.jpg

Jeg har nok nævnt det en enkelt eller 100 gange herinde. Jeg lider af verdens dårligste sovehjerte og sådan har det været de sidste par år. Det begyndte så småt, dengang jeg boede i Berlin. Pludselig kom der bare flere og flere nætter, hvor min krop ikke kunne falde til ro.

Da jeg flyttede tilbage til Danmark blev det faktisk endnu værre. I mellemtiden havde jeg fået en overbo, i min daværende lejlighed, som havde den skøreste vane med at gå rundt i høj hælde hver eneste nat, mellem kl. 2 og 3. Derfra er jeg sikker på, at det mere blev et psykisk problem, fordi jeg pludselig blev ?bange? for at gå i seng. Hvad nu hvis jeg ikke kunne sove? I en kort periode tog jeg også sovepiller de fleste nætter.

 photo collage_zpseimajpif.jpg

Da jeg flyttede ind i den nye lejlighed, sidste sommer, blev det heldigvis meget bedre. Jeg besluttede mig for at starte på en frisk. Jeg købte en ny madras til min seng og nød at jeg var rykket op på 4. Sal, hvor der ikke var nogen overboere.

Der er stadig perioder, hvor søvnen virkelig driller mig. Det er ofte når jeg er presset og har meget at tænke på. Men det er vel meget normalt, tænker jeg? Jeg kan stadig ikke falde i søvn hvis der er meget larm eller lys omkring mig. I kan næsten selv gætte hvordan det gik da jeg var i Nordkap, hvor solen ikke går ned om sommeren 😉 Der har været enkelte nætter hvor jeg slet ikke har sovet og det er altså noget nær det værste jeg ved.

 photo P6080140_zpsxay9anwg.jpg

 photo sleep1_zpsdegwedwe.jpg

 photo P6080131_zpsdbodrdqg.jpg

For et par måneder siden, fik blev jeg tilbudt at teste sommerdyner fra NordicComfort og jeg takkede straks ja, for kunne de bare forbedre min søvn med 5% ville det være en succes 😉 Dynen hedder Silk Dreams og indeholder et særligt SilkFX-fyld, der består af økologiskopdrættet lange Mulberry-silkefibre, som er 100 % naturlige. Eftersigende skulle det hjælpe kroppen til at ånde bedre og virke kølende.

Det aller smarteste ved dynens funktion, hvis I spørger mig er, at den regulerer og stabiliserer ens kropstemperatur. Og det kan man altså mærke. For når man nu er så let-sovende som jeg, så er man påvirket af de fleste faktorer. Lys, lyd og ikke mindst temperaturer. For mit vedkommende gælder det især høje temperaturer. Det er allerede blevet lidt af en udfordring for mig, her i det sydlige Cali.

Da jeg stadig havde adgang til min seng, var jeg virkelig glad for mine nye NordicComfort-dyner og det passer i hvert fald, når de skriver, at de regulerer kroppens temperatur. Fra nu af vil jeg bruge dem hver sommer, så man slipper for at kæmpe med de der hedeslag 😉

Jeg har fået fornøjelsen af at udlodde en dyne til en af jer derude, så hold øje med bloggen i næste uge, hvor der kommer en konkurrence.

Dynerne kan forresten købes lige HER og i alle JYSK-butikker

 photo sleep3_zpsqmezd7qt.jpg

 photo P6080126_zpsf1v0bpyy.jpg

Udgivet i samarbejde med Nordic Comford.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments