O U T F I T

 photo P6230144_zpsh92uayri.jpg

Dress from & Other Stories

WOW… Så kom der E N D E L I G noget der minder om et par outfitbilleder. Godt nok et noget simpelt outfit, men LA er varm. Virkelig varm, så det er ikke meget tøj jeg har på. Som I måske har set henne på Insta, så er jeg landet i et kæmpe hus med pool og den fineste have. Det er et skørt sted og jeg har endenu ikke besluttet om jeg hader eller elsker det.

Kort fortalt, er det et sted, som jeg har fundet på Airbnb. Der stod godt nok i beskrivelsen, at det lå i en forstad til LA og fordi jeg havde glemt deres forhold til afstande herovre, tænkte jeg “fint, jeg trænger også til lidt frem og ro”. Men hvis man vil ind til noget der minder om en storby, tager det mere end 2 timer med offentlig transport(!!) Men så er jeg også tvunget til at slappe af og kede mig lidt 😉

Huset består af jeg ved ikke hvor mange rum og der bor vel omkring 16 mennesker. Nogen rejsende, andre faste. Folk er søde og de sidste par aftener, har vi hængt ud i haven med et par kolde øl. Dog var det ikke liiiige det, jeg havde i tankerne, da jeg besluttede mig for at tage til “LA”. I det hele taget er det bare en umulig by at være i, når man ikke har en bil.

MEN men men.. lidt held har jeg dog med mig. På Instagram blev jeg nemlig kontaktet af en sød læser, som også er i byen med sin kæreste. Så i dag kommer de og henter mig her i villaen og så tager vi på sightseeing. Det skal nok blive godt!

P.S TAK TAK TAK for alle de søde kommentarer i mit indlæg om at rejse alene. Jeg er virkelig rørt <3

 photo P6230147_zpsui3uwl23.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments